Wie zijn wij?

Light Grey Sofa
In 1997 richtte Jeremy Goffart de vennootschap Jeremy Goffart BV(BA) op. De eerste 20 jaar van zijn loopbaan opereerde hij vanuit Mechelen (Donkerlei). In het begin van zijn carrière spitste hij zich toe op nieuwbouw en grotere herstellingen. In de loop der jaren kwam Jeremy tot de conclusie dat veel mensen op zoek waren naar een vakman die zich specialiseerde in kleine werken, zoals het vervangen van kranen, WC's zetten, leidingen leggen, ... In 2014 verhuisde Jeremy de vennootschap en zichzelf naar de Rupelstreek en verliet hij de stad waar hij altijd woonde en werkte. Sindsdien is hij dus niet meer enkel actief in het Mechelse maar ook een zeer gewaardeerde vakman in de Rupelstreek.
Light Grey Sofa
Nadat Kathleen meer dan 25 jaar ervaring opdeed bij een groot bedrijfsrevisorenkantoor, stapte zij in 2015 mee met Jeremy in het verhaal van Jeremy Goffart BV. Kathleen houdt zich voornamelijk bezig met de administratie, telefoon, boekhouding, bestellingen, ... Zij is dan ook uw eerste aanspreekpunt.
Light Grey Sofa
Dochter van haar vader en reeds van heel jong heel erg geïnteresseerd in het werk van haar papa. Amber studeerde in 2023 af in de richting Welzijns-wetenschappen. Het was al snel duidelijk dat zij niet verder wou in die richting maar ervaring wilde op doen in de loodgieterij en sanitair. Sinds september 2023 is Amber dan ook actief in de vennootschap en is zij werkzaam als stagiaire. Amber volgt 1 halve dag opleiding "verwarming en sanitair" bij het Syntra en volgt samen met Jeremy een avondcursus "Koeltechniek". De toekomst van het bedrijf lijkt op deze manier verzekerd.

Onze Partners

  • Clients
  • Clients
  • Clients
  • Clients
  • Clients