Sanitair

Op zoek naar een specialist voor al uw sanitaire behoeften en badkamer- of keukenloodgieterij? Loodgieter Jeremy Goffart staat voor u klaar, met een uitgebreide dienstverlening die zowel de keuken als de badkamer omvat. Een volledig nieuwe badkamer plaatsen wij in ieder geval niet. Dat laten wij over aan andere vakmensen.

Of het nu gaat om het herstellen en plaatsen van wc's, het monteren van wasbakken, het (ver)leggen van afvoerbuizen in keukens en badkamers, of het aansluiten van warm en koud water, Jeremy benadert elk project met dezelfde zorg en aandacht voor detail. Ook voor het herstellen van sifons, het plaatsen of vervangen van kranen bent u bij hem aan het juiste adres.

Elk sanitair probleem, klein of groot, wordt met professionaliteit en vakmanschap aangepakt. Jeremy begrijpt hoe belangrijk betrouwbare en efficiƫnte sanitaire voorzieningen zijn voor het dagelijkse comfort in uw woning. Daarom streeft hij ernaar om elke klus snel en efficiƫnt af te ronden, met een minimum aan overlast voor u en uw gezin.

Gelegen in de regio Boom-Mechelen, is Jeremy uw lokale specialist voor alle sanitairwerkzaamheden. Contacteer hem vandaag nog voor een vrijblijvende offerte en zet de eerste stap naar een zorgeloze sanitaire toekomst.