Fiore kranen

Het verhaal van Fiore kranen is er één van Italiaans vakmanschap en design, dat zijn oorsprong vond in het jaar 1965. Toen begon Fiore in Italië met het vervaardigen van kranen die niet alleen functioneel zijn, maar ook een esthetische toevoeging vormen aan elk interieur. 

Voor Jeremy Goffart begon het Fiore avontuur in 2008, het moment waarop hij de exclusieve verkooprechten voor deze prachtige collectie kranen in België verwierf. Sindsdien biedt hij met trots de uitgebreide reeks van Fiore kranen aan, die allemaal PIDPA-gekeurd zijn. Dit keurmerk staat garant voor de kwaliteit en veiligheid van de producten, iets waar Fiore veel waarde aan hecht.

De kranen van Fiore zijn een belichaming van Italiaanse elegantie en innovatie. Elk ontwerp vertelt een uniek verhaal, waarbij aandacht voor detail en functionaliteit hand in hand gaan met een ongeëvenaarde stijl. Van klassieke ontwerpen die de rijke geschiedenis van Italiaans design eer aan doen, tot moderne creaties die de trends van morgen vormgeven, Fiore biedt voor ieder wat wils.

Op onze website vindt u een uitgebreid overzicht van ons assortiment. Of u nu op zoek bent naar een statement piece voor uw badkamer of een subtiele, functionele kraan voor de keuken, bij Fiore vindt u ongetwijfeld wat u zoekt. En voor degenen die zich willen verdiepen in de oorsprong en het vakmanschap achter onze collectie, is de Italiaanse website (http://www.fiore.it/) een ware schatkamer van informatie.

Bent u geïnteresseerd in het toevoegen van een vleugje Italiaanse elegantie aan uw huis? Wilt u meer weten over onze producten, inclusief prijzen exclusief en inclusief plaatsing? Neem dan gerust contact met ons op via [email protected]. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen de perfecte kraan te vinden die bij uw stijl en behoeften past. Ontdek zelf de schoonheid en kwaliteit van Fiore kranen en maak van uw huis een plaats waar Italiaans design en functionaliteit samenkomen.