Expert in verwarming,
sanitair, loodgieterij, kleine werken en warmte-opslag

Regio: Aartselaar-Berchem-Blaasveld-Bonheiden-Boom-Duffel-Edegem-Eppegem-Hemiksem-Hoboken-Hofstade-Kampenhout-Kapelle Op den Bos-Keerbergen-Kontich-Leest-Lint-Mechelen-Mortsel-Muizen-Niel-Onze-Lieve-Vrouw-Waver-Puurs-Ramsdonk-Reet-Rumst-Schelle-Sint-Katelijne-Waver-Terhagen-Tisselt-Willebroek-Wilrijk-Zemst

Onderhoud en herstelling van (bijna) alle merken (gas en mazout), zoals Bosch, Buderus, Bulex, Junkers en Vaillant. Voor alle andere merken verwijzen wij u graag door naar andere collega's.

Maak een afspraak

Waarvoor kunt u bij Jeremy Goffart terecht?

Loodgieter Jeremy Goffart biedt een breed scala aan diensten op het gebied van loodgieterij, waarbij hij zich niet beperkt tot enkel de traditionele taken. Zijn expertise omvat alles wat met water en verwarming in uw huis te maken heeft, van de herstelling van de leidingen in uw badkamer tot het onderhoud van sanitair. Jeremy is niet alleen een erkend plaatser van Bulexketels, warmtepompboilers en elektrische boilers maar ook reeds lang vertrouwd met het plaatsen van Buderusketels (zowel op gas als op mazout).

Bekijk hieronder het handig overzicht van tal van onze diensten:

Een totaalpartner van A tot Z

Loodgieter Jeremy Goffart biedt een breed scala aan diensten op het gebied van loodgieterij, waarbij hij zich niet beperkt tot enkel de traditionele taken. Zijn expertise omvat alles wat met water en verwarming in uw huis te maken heeft, van de herstelling van uw badkamer tot het onderhoud van sanitair.  Jeremy is niet alleen een erkend plaatser van Bulexketels, warmtepompboilers en elektrische boilers maar ook reeds lang vertrouwd met het plaatsen van Buderusketels (zowel op gas als op mazout).

De dienstverlening strekt zich verder uit tot het onderhoud en de herstelling van (bijna) alle merken verwarmingstoestellen, ongeacht of deze op gas of mazout werken. Dit zorgt ervoor dat uw huis altijd voorzien is van de nodige warmte en comfort. Bovendien is Jeremy gespecialiseerd in de controle van zowel onder- als bovengrondse mazouttanks, waarbij hij zorgt voor een veilige opslag van uw brandstof.

 Met een professionele aanpak en een oog voor detail, zorgt loodgieter Jeremy Goffart ervoor dat alle aspecten van uw loodgieterij en verwarming in uitstekende staat zijn, voor uw veiligheid en comfort.

Neem contact op

Vrijblijvende offerte

Een bekwame loodgieter-installateur nodig? Op zoek naar een erkend controleur voor een mazouttank-inspectie? U wenst een betaalbare technieker-chauffagist?

Jeremy Goffart, Zaakvoerder

Contacteer ons

Wat zeggen onze klanten?

 • Super vriendelijk, een magnifieke service en zelfs na de werken wordt de situatie nog opgevolgd en bevraagd. Ik aarzel dan ook geen seconde om hen aan te raden bij iedereen die een betrouwbare en supergoeie loodgieter nodig heeft!

  Bonnie uit Boom
 • Uiterst bekwame, snel reagerende zaakvoerders waarin je het volste vertrouwen kan stellen. Top!

  Davy uit Boom
 • Onze verwarmingsketel viel eergisteren uit, gisteravond komen kijken en vandaag al hersteld. Topservice van onze loodgieter Jeremy

  Birgitte uit Mechelen
 • super snelle en corecte service. Eerste loodgieter waar niet enkel het uur van de interventie goed gecommuniceerd wordt maar ook perfect op tijd was!

  Wim uit Schelle
 • Snelle, goede en vriendelijke service! De prijs op het factuur was ook aanzienlijk minder dan de prijs op de offerte.

  Tim uit Mechelen
 • Zeer behulpzame loodgieter die zeer correct en snel reageert. Zaten zonder warm water in nieuwe woning en binnen de week was dit opgelost dankzij Jeremy. Zeer tevreden van de service

  David uit Niel
 • Alles ,zijn zeer correcte en vriendelijke mensen . zijn mensen dat van hun woord zijn .Offertes zijn heel duidelijk en zijn ook eerlijk .Ik ben blij dat ik ze heb leren kennen .ook een zeer aangename samenwerking .

  Anita uit Mechelen
 • prachtige mensen helpen waar ze kunnen,als je in de problemen zit. proberen nog vlug een gaatje te vinden. offerte en faktuur perfect wat kan je nog meer verlangen.werk mooi afgewerkt dank u jeremy en kathleen.

  Esther uit Mechelen
 • Vlotte en snelle service voor het plaatsen van onze migo thermostaat. Communicatie ook heel vlot en duidelijk. Alles verlopen zoals het hoort. Top!

  Jerry uit Niel
 • Professioneel werk geleverd, duidelijkheid in offerte/facturatie, klantvriendelijk en goede naservice. Reeds jaren tevreden klant.

  Katty uit Mechelen
 • Wij hebben zonet een nieuwe ketel laten plaatsen en zijn zeer tevreden van de persoonlijke en vriendelijke aanpak. Afspraken worden altijd stipt nagekomen. Dankjewel Jeremy en Kathleen!

  Laura uit Walem
 • Wij werden snel en goed geholpen door Jeremy. We zochten iemand die ons op korte termijn kon helpen, en Jeremy en Kathleen zochten met ons mee naar een goede en snelle oplossing. Duidelijke en eerlijke communicatie en kwaliteitsvol werk. Wij zijn zeer tevreden klanten.

  Charlotte uit Mechelen
 • vriendelijke en betrouwbare mens die bereid is om samen een snelle oplossing te zoeken. De werken die hij heeft uitgevoerd zien er ook goed uit.

  Joren uit Mechelen

Onze Partners

 • Clients
 • Clients
 • Clients
 • Clients
 • Clients